کد مطلب: 115830
تلاش دنيا براي مذاکره با ايران، نشانه اقتدار اين کشور است
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 701

 

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سردار ابوالقاسم فروتن در آئيين تجليل از رزمندگان تيپ 44 قمربني هاشم(ع) با تجليل از افتخار آفريني رزمندگان تيپ 44 قمربني هاشم (ع) در منطقه عملياتي شمالغرب، اظهارکرد: حمايت خانواده‏هاي رزمندگان اين يگان و پشتيباني مسئولان استان در موفقيت اين مأموريت مهم، نقش آفرين بوده است.

 

وي خاطرنشان کرد: حضور شما در منطقه شمالغرب، در شرايط سخت با وجود همه نوع خطرات، قابل توجه است و اين به خاطر جديت شما در کار مجاهدت و ايثارگري براي حمايت از انقلاب و نظام ولايي است.

 

معاون هماهنگ‌كننده نيروي زميني سپاه افزود: ما امروز، صاحب يک ايده و اعتقاد بزرگ هستيم که بايد بر آن افتخار کنيم و آن هم نوع اداره نظام و رهبري مدبرانه اين نظام الهي است.

 

سردار فروتن با اشاره به اقتدار کنوني ايران اسلامي، تصريح کرد: اگر مي بينيد دنيا براي مذاکره با ما تلاش مي کند، نشانه اقتدار و قدرتي است که تک تک شما با مجاهدت خود به وجود آورديد.

 

وي اظهارکرد: اگر راه مجاهدت باز باشد که ما در اين مسير، حضور دائم داشته باشيم بايد به مسئوليت ها و پاسداري هاي خود افتخار کنيم.

 

فروتن خاطرنشان کرد: رضايت کامل مقام معظم رهبري براي شما يک افتخار بزرگ است و لحظه لحظه حضورتان در منطقه شمالغرب را بايد نگاشت و فيلم نامه کرد تا آيندگان با حماسه هاي رزمندگان اين ديار آشنا شوند.

 

وي همچنين از خانواده اين رزمندگان تقدير و تأکيد کرد: اگر صبر و تحمل خانواده کارکنان سپاه نبود، اين پيروزي ها و موفقيت ها به دست نمي آمد.

 

منبع:ايسنا

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html